Valpsidan (Puppies)

Just nu har vi inga valpar till salu!


För många år sedan började vi att namnge våra valpar på bokstaven A sedan fortsatte vi oss alfabetet igenom. Detta är Miss Ladys Ö-kull.

Ni kommer här  nedan att kunna följa vår senaste kull, Miss Ladys Ö-Kull födda 24/4-2018 med foton under 8 veckor samt även i vår Facebook grupp. 

Föräldrar; Bernmarkens Rosanna (Sanna) och Ekoxens Mahaz Melzar (Milo)  


      

Att köpa hund från Miss Ladys kennel


Valpar från Miss Ladys kennel levereras 8 veckor gamla med stamtavla, id-märkta med microchip, vaccinerade, avmaskade och veterinärbesiktigade. Allt enligt SKK samt Svenska Sennenhundklubbens regler. Valpen levereras med skötselråd och valpfoder. Som köpare hos oss är ni alltid välkomna att ringa för rådgivning när ni vill under hela hundens liv. 

Vid intresse för att köpa hund från oss eller för att sätta upp er på kölista för valp, vänligen ring eller skicka ett e-mail, berätta lite om er själv/själva så bokar vi en tid för att träffas när valparna är födda.


070-4410346

missladyskennel@hotmail.se

Vi finns även på Facebook ... Vi som har Berner Sennenhund från Miss Ladys kennel


Sannas valpar

Sanna med sina nyfödda valpar

Valparna 1 vecka

Idag är Sannas valpar 1 vecka gamla. De har ännu inte öppnat sina ögon eller öron. De äter och sover större delen av dygnet. De har på en vecka nästan fördubblat sin födelsevikt, de är mer stadiga i sin kropp. 

Valparna 2 veckor

Nu är valparna 2 veckor. De har öppnat ögonen och försöker lära sog gå. Idag har vi klippt klorna för första gången på samtliga, många klor blir det😁

Valparna 3 veckor

Denna vecka har valparna börjat smaka mat. Först rå nötfärs och sedan uppblött foder. Gott tycker dom. Nu börjar dom bli riktiga små hundar, dom går bra och skäller och viftar på svansen. 

Valparna 4 veckor

Oj vad tiden går fort. Valparna är fyra veckor och har bara fyra veckor kvar hos oss här på kenneln. Våra valpköpare har börjat komma på besök. Valparna äter nu blöt mixad mat och ser ut som små grisar när de ätit klart. De står gärna med alla fyra i maten. De har fått leksaker som de är lite nyfikna på och så tycker de att allt besök är jättekul. Dom är så himla sociala och glada. 

Valparna 5 veckor

Det  har varit en intensiv vecka. Massor av trevliga valpköpare har varit på besök och idag fick det bli premiär på att gå ut, jättekul tycker valparna. 

Valparna 6 veckor

 Nu har alla valpköpare varit hos oss och träffat sina valpar, och givetvis så är nu valparna efterlängtade i sina kommande hem. Valparna är nu ute mycket och utforskar allt som sker här på gården. Dom gillar sin valphage med alla leksaker, ben och lektunnel där dom jagar varandra. 

Valparna 7 veckor

Valparna 7 veckor! Dom växer fort och nu är det bara en vecka kvar hos oss på kenneln. Nästa vecka kommer veterinären och vaccinerar, besiktigar och id-märker. 

Valparna 8 veckor

Denna vecka har det hänt mycket. Veterinärerna från Disriktsveterinärena har varit hos oss och besiktigat, id-märkt och vaccinerat alla valparna. Dom tog massor av foton som i nästa vecka kommer att läggas på dessa instagram, Facebook och hemsida..
Valparna har nu badats och idag påbörjas leveranserna av våra valpar. 
Tack för att ni följt oss dessa åtta veckor.