Valpsidan (Puppies)

VÄLKOMMEN TILL VALPSIDAN

Valpar på gång....

24/2-2018 "Sanna" Bernmarkens Rosanna är parad med "Milo" Ekoxens Mahaz Melzar. Valparna beräknas födas vid Valborg och leverans blir vid midsommar.


      

Att köpa hund från Miss Ladys kennel


Valpar från Miss Ladys kennel levereras 8 veckor gamla med stamtavla, id-märkta med microchip, vaccinerade, avmaskade och veterinärbesiktigade. Allt enligt SKK samt Svenska Sennenhundklubbens regler. Valpen levereras med skötselråd och valpfoder. Som köpare hos oss är ni alltid välkomna att ringa för rådgivning när ni vill under hela hundens liv. 

Vid intresse för att köpa hund från oss eller för att sätta upp er på kölista för valp, vänligen ring eller skicka ett e-mail, berätta lite om er själv/själva så bokar vi en tid för att träffas när valparna är födda.


070-4410346

missladyskennel@hotmail.se

Vi finns även på Facebook ... Vi som har Berner Sennenhund från Miss Ladys kennelHÄR NEDAN FÖLJER FOTON FRÅN DE VALPKULLAR VI HADE 2017Sannas valpar

Umas tikvalp

1vecka

Sannas valpar är nu 1 vecka gamla och unas valp är 5 dagar. Då Uma endast hade en tik valp så har hon blivit bonusmamma till 5 av Sannas hanvalpar för att avlasta Sanna, så dom har nu sex valpar var. Det har gått fantastiskt bra Uma tog till sig valparna direkt och älskar dom. Både mammor och valpar är nöjda nu när det inte är så trångt i mjölkbaren. Vill också påminna om att vi finns på Facebook och där har vi en sluten grupp Vi som har Berner sennenhund från Miss Ladys kennel. Välkomna att gå med där! Jag har lite större möjlighet att lägga upp fler foton och oftare där. 
Uma

Sanna

Valparna 2 veckor

Nu är valparna 2 veckor och har nu öppnat sina ögon. Dom försöker att lära sig gå, en aningen vingligt förstås så här i början. De sover och diar mestadels av dygnet ännu. 

Valparna 3 veckor

Valparna är idag tre veckor och nu har dom börjat äta valpmat och diar givetvis fortfarande också. De går stadigare, övning ger färdighet. Nu börjar vi ta emot besök från alla förväntansfulla valpköpare och många besök blir det med så många bebisar. 

Valparna 4 veckor

Valparna är nu fyra veckor och det har hänt mycket på en vecka. Valparna äter mat tre gånger om dagen samt nattmål, och så diar dom morgon, middag kväll. Dom har fått sina tänder nu. Mammorna är inte längre hos dom hela tiden, ett steg i avvänjningen. Dom har flyttat ur sina valplådor och alla tolv är nu tillsammans i en stor lekhage. Dom har också fått börja gå ut, det gör dom riktigt trötta att vara ute och leka. 

Valparna 5 veckor

Denna veckas uppdatering bjuder på individuella foton av valparna.

Över raden från vänster: Röd tik, Ljusbå hane, orange tik
Undre raden från vänster: Gul tik, mörkblå hane, lila hane.

Övre raden från vänster: Grå hane, svart hane, vit tik.
Undre raden från vänster: Grön hane, brun hane, beige tik

Valparna 6 veckor

 Valparna är nu sex veckor. De är nyfikna och framåt mycket tid läggs nu på att miljöträna och lära dom allt som tillhör i ett hem. Dom har fått stifta ny bekantskap med hästarna,  spännande spännande .  De har även fått lära sig vad hushållsmaskiner är även gräsklippare och ljud från bilar .

Valparna 7 veckor

Valparna är sju veckor och växer nu i en rasande takt. De är nyfikna på allt och man ser tydligt att de nu snart är redo för att lämna oss här på kenneln. Till veckan  som kommer så kommer vår veterinär hit, då blir det vaccination, besiktning och id-märkning. 

Valparna 8 veckor

Nu har vi kommit till dagen då vi säger hej då till våra valpar. Dom är nu 8 veckor och denna helgen så kommer alla förväntansfulla valpköpare och hämtar hem sina små. En stor dag för både valpar och nyblivna valpägare. Jag önskar er all lycka❤️🐾