Valpsidan ( Puppies)

26/2-2019 Vi välkomnar Miss Ladys A-A kull! Miss Ladys Amazing Amy❤️ Miss Ladys Amazing Angelo❤️ Miss Ladys Amazing Assar❤️

Föräldrar är: Miss Ladys Xena & Ekoxens Mahaz Melzar (Milo) 

Valparna är tingade! 


Följ oss här eller i vår facebook grupp så uppdaterar jag med foton på valparna en gång i veckan till de är åtta veckor. 

För många år sedan började vi att namnge våra valpar på bokstaven A sedan fortsatte vi oss alfabetet igenom. Vår sista kull var Miss Ladys Ö-kull födda våren 2018. Nästa kull 2019 blir med dubbelnamn A..-A..


Att köpa hund från Miss Ladys kennel

Valpar från Miss Ladys kennel levereras 8 veckor gamla med stamtavla, id-märkta med microchip, vaccinerade, avmaskade och veterinärbesiktigade. Allt enligt SKK samt Svenska Sennenhundklubbens regler. Valpen levereras med skötselråd och valpfoder. Som köpare hos oss är ni alltid välkomna att ringa för rådgivning när ni vill under hela hundens liv. 

Vid intresse för att köpa hund från oss eller för att sätta upp er på kölista för valp, vänligen ring eller skicka ett e-mail, berätta lite om er själv/själva så bokar vi en tid för att träffas när valparna är födda.


070-4410346

missladyskennel@hotmail.se

Vi finns även på Facebook ... Vi som har Berner Sennenhund från Miss Ladys kennel


De nyfödda valparna! Miss Ladys Amazing Amy❤️ Miss Ladys Amazing Angelo❤️ Miss Ladys Amazing Assar❤️

A-A kullen 1 vecka

Idag är valparna 1 vecka gamla. Tyvärr har tre blivit två då lilla Amazing Assar som räddades via kejsarsnitt blev dålig och dog på lördag natten. Mycket ledsamt. Amazing Amy och Amazing Angelo mår som tur väl. Än sålänge äter och sover valparna mestadels. 

A-A kullen 2 veckor

Idag är valparna två veckor gamla och mycket har hänt på två veckor. Våra två valpar har fått sällskap i valplådan av en kull som är hos min tik Xena för att amma då de förlorat sin mamma. Bra för både valparna och Xena som hade så jättemycket mjölk. Xena mår väl och jag har tagit bort hennes stygn efter snittet, hon har läkt fint. Våra valpar Amazing Amy och Amazing Angelo som ses på individuella foton här nedan har nu börjat öppna sina ögon och övar på att lära sig gå, tämligen vingligt ännu.

A-A kullen 3 veckor

Idag fyller Amazing Amy och Amazing Angelo 3 veckor. Till vänster på bilden är Angelo och till höger Amy

A-A kullen 4 veckor

Valparna är nu fyra veckor. Dom börjar intressera sig för oss och för sin omgivning. Dom har fått lite leksaker som är mycket populära och dom tycker det är jättemysigt att krypa upp i knät och gosa med oss. Dom har även börjat äta mat, uppblött valpfoder, majsvälling och färskfoder omväxlande. Dom diar också fortfarande.

A-A kullen 5 veckor

Valparna är nu 5 veckor. De har flyttat ur sin valplåda och valprummet är nu fyllt med nya spännande saker att upptäcka, bollhavet är poppis, de har en valpmobil med föremål i olika material som hänger som de kan bekanta sig med hur de låter och känns. 

A-A kullen 6 veckor

Idag är Amy och Angelo 6 veckor. Valparna njuter av att vara ute i rasthagen med sina kompisar och leka på dagen och det behöver dom nu för det finns mycket energi som behöver göras av med när man är 6 veckor busig och nyfiken på omvärlden. 

A-A kullsvalparna 7 veckor

A-A kullsvalparna är 7 veckor🎂 Veckan som gått har valparna stiftat bekantskap med gårdens hästar. De har kommit på att matlagning är trevligt och luktar ljuvligt när de är med mig i köket. De har oxå kommit på att vi inte har en hund i ugnen utan att det är ens egen spegelbild. De är bästisar med katterna som är lika stora som valparna, åtminstone än så länge. Ja de lär mer och mer erfarenheter och är mycket framåt på alla vis.