Valpar/Omplacering

Just nu har vi inga valpar. 


Att köpa hund från Miss Ladys kennel

Valpar från Miss Ladys kennel levereras 8 veckor gamla med stamtavla, id-märkta med microchip, vaccinerade, avmaskade och veterinärbesiktigade. Allt enligt SKK samt Svenska Sennenhundklubbens regler. Valpen levereras med skötselråd och valpfoder. Som köpare hos oss är ni alltid välkomna att ringa för rådgivning när ni vill under hela hundens liv.

Vi finns även på Facebook ... Vi som har Berner Sennenhund från Miss Ladys kennel


För många år sedan började vi att namnge våra valpar på bokstaven A, vi följde alfabetet rakt igenom och fortsatte där efter med A-A vilket är vår senaste kull. Här  nedan kan ni följa vår A-A kull födda 26/2-2019. Nästa kull blir B-BDe nyfödda valparna! Miss Ladys Amazing Amy❤️ Miss Ladys Amazing Angelo❤️ Miss Ladys Amazing Assar❤️

A-A kullen 1 vecka

Idag är valparna 1 vecka gamla. Tyvärr har tre blivit två då lilla Amazing Assar som räddades via kejsarsnitt blev dålig och dog på lördag natten. Mycket ledsamt. Amazing Amy och Amazing Angelo mår som tur väl. Än sålänge äter och sover valparna mestadels. 

A-A kullen 2 veckor

Idag är valparna två veckor gamla och mycket har hänt på två veckor. Våra två valpar har fått sällskap i valplådan av en kull som är hos min tik Xena för att amma då de förlorat sin mamma. Bra för både valparna och Xena som hade så jättemycket mjölk. Xena mår väl och jag har tagit bort hennes stygn efter snittet, hon har läkt fint. Våra valpar Amazing Amy och Amazing Angelo som ses på individuella foton här nedan har nu börjat öppna sina ögon och övar på att lära sig gå, tämligen vingligt ännu.

A-A kullen 3 veckor

Idag fyller Amazing Amy och Amazing Angelo 3 veckor. Till vänster på bilden är Angelo och till höger Amy

A-A kullen 4 veckor

Valparna är nu fyra veckor. Dom börjar intressera sig för oss och för sin omgivning. Dom har fått lite leksaker som är mycket populära och dom tycker det är jättemysigt att krypa upp i knät och gosa med oss. Dom har även börjat äta mat, uppblött valpfoder, majsvälling och färskfoder omväxlande. Dom diar också fortfarande.

A-A kullen 5 veckor

Valparna är nu 5 veckor. De har flyttat ur sin valplåda och valprummet är nu fyllt med nya spännande saker att upptäcka, bollhavet är poppis, de har en valpmobil med föremål i olika material som hänger som de kan bekanta sig med hur de låter och känns. 

A-A kullen 6 veckor

Idag är Amy och Angelo 6 veckor. Valparna njuter av att vara ute i rasthagen med sina kompisar och leka på dagen och det behöver dom nu för det finns mycket energi som behöver göras av med när man är 6 veckor busig och nyfiken på omvärlden. 

A-A kullsvalparna 7 veckor

A-A kullsvalparna är 7 veckor🎂 Veckan som gått har valparna stiftat bekantskap med gårdens hästar. De har kommit på att matlagning är trevligt och luktar ljuvligt när de är med mig i köket. De har oxå kommit på att vi inte har en hund i ugnen utan att det är ens egen spegelbild. De är bästisar med katterna som är lika stora som valparna, åtminstone än så länge. Ja de lär mer och mer erfarenheter och är mycket framåt på alla vis.

A-A kullen 8 veckor

Idag fyller Amy och Angelo 8 veckor. Det är dax för veterinärbesiktningen, vaccination och id-märkning för valparna i kväll. I morgon flyttar Angelo till sin nya familj och Amy hon ska vi behålla själva. Tiden har gått så fort med dessa två luddentussar❤️ Vi tackar er för att ni följt vår A-A kull under dessa åtta veckor.